1. Ellátás a Neurológiai osztályon

 
Munkánkat Vácott, a Jávorszky Ödön Városi Kórház Neurológiai Osztályán Széchenyi István örökbecsű mondata alapján igyekszünk szervezni:

"Ha mindenki azt mondja - de én egyedül mit tehetnék - akkor természetesen egyik sem tesz semmit, ha mindegyik úgy érzi, tőle függ a siker, akkor mind ereje szerint dolgozik."

Ezért aztán amilyen gyorsan csak lehet teamot szervezünk a betegek lehető legjobb ellátása érdekében. Fontos minél szélesebb alapon szervezni,  nagy flexibilitással ezzel a beteg állapotához való minél jobb alkalmazkodást érjük el. Új szempont a hozzátartozók bevonása  a gyógyító munkába!
Az orvosi feladatokat a lehető legmodernebb eljárásokkal végezzük (monitorozás, EEG vizsgálatok, stb)

 Azonnal megkezdődik a rehabilitáció első lépése a gyógytornász passzív kimozgatásával majd a beteg állapotától függően aktívabb részvétellel. Bekapcsolódik a logopédus is a nyelés terápiával ha szükséges, és az automatikus sorok indításával, kognitív funkciók fejlesztésével.

Valljuk, hogy "Az élet jó, de nem mindegy a minősége!" Ezért mindent megteszünk, hogy betegeink a lehető legjobb fejlesztésben részesüljenek.

Gondot fordítunk arra, hogy  minél alaposabb tájékoztatást nyújtsunk a hozzátartozóknak a a betegséggel kapcsolatban. Képes tájékoztató  albumokat helyeztünk ki a társalgóban, erre külön is felhívjuk a figyelmüket.